7 motive sa invatam limbi straine!

Sau daca stim engleza de ce ar fi necesar sa mai invatam inca una/doua limbi? Toata lumea stie (sau crede ca stie) engleza asa ca ajunge 🙂

Iata mai jos 7 motive care sa te ajute sa te mobilizezi si sa te apuci de invatat:

1. Devii mai inteligent!!

In timp ce inveti o noua limba creierul tau este stimulat de aceasa provocare si isi creste capacitatea de a rezolva si alte provocari pe care le intalnesti in viata de zi cu zi!!

2. Devii “multitasking”!

Practic invatand sa gandesti si sa comunici intr-o alta limba iti sporesti capacitatea de a rezolva simultan mai multe activitati in viata obisnuita!

3. Cresti capacitatea de memorare!

Imagineaza-ti creierul ca pe un muschi; daca il antrenezi se mareste si se tonifica! Acelasi lucru se va intampla cu creierul tau pe parcusul procesului de invatarea a unei noi limbi!

4. Cresti simtul de observatie!

Sunt studii care arata ca vorbitorii de mai multe limbi au un simt al observatiei superior celor care nu vorbesc decat limba materna.

5.Devii mult mai increzator in fortele proprii!

Vorbind mai multe limbi straine iti cresti sansele pentru un serviciu mai bun, mai interesant si mai bine platit! Si de ce nu te poti reloca mult mai usor intr-o alta tara!

6. Devii mult mai deschis la nou si la schimbari!

O limba straina iti deschide orizonturi, iti da acces la alte culturi! Si te poate ajuta sa iti gasesti prieteni buni acolo unde te astepti mai putin!

7. Devii mai relaxat in vacante!

Stapanind o noua limba scazi sansele de a mai fi speriat ca nu poti comunica sau nu te poti descurca in vacanta intr-o tara straina!

Tu ce limba straina ti-ai propus sa inveti vara asta? Care este motivul tau?

 

Vino la cursurile organizate de Crystal Mind si vei afla cat de frumos si usor poti invata ce limba doresti !

Vrei sa te anuntam pe email cand publicam un nou articol? Aboneaza-te in formularul din partea stanga a paginii !