Langsam gesprochene Nachrichten

Va recomandam sa ascultati stirile de la Deutsche Welle care sunt special create pentru cei care invata limba germana: Langsam gesprochene Nachrichten

O dificultate deosebita a limbii germane o reprezinta intelegerea vorbitorilor nativi. Chiar daca cunoastem cuvintele folosite  de acestia, de multe ori nu distingem usor acolo unde se termina un cavant si incepe un altul.

Antrenarea capacitatii de intelegere se realizeaza ascultand limba cat mai mult (se recomanda in special stiri sau discursuri unde intonatia este constanta, dictia perfecta, iar termenii folositi sunt cei uzuali). La inceput nu veti intelege totul. Cu timpul insa se vor crea acele conexiuni neuronale care vor facilita intelegerea limbii germane vorbite.

Pentru a invata sau perfectiona germana intr-un mod organizat si profesional te asteptam la cursurile de limba germana organizate de Crystal Mind.

Nivelul il poti testa gratuit folosind testele online de limba germana, iar apoi te asteptam la o sedinta de proba la una din grupele care sunt in derulare. Contacteaza-ne pentru detalii !

Leave a Reply