Noutati

 • FB
 • Cursuri Skype Crystal Mind Academy organizeaza cursuri online pe Skype cu suport audio si video pentru companii sau persoane fizice (individual sau grup) pentru diverse limbi. Va rugam sa solicitati pe email sau telefonic detalii! . 2019
 • Colaboram ? Daca stii excelent o limba straina, esti motivat sa evoluezi pe plan profesional si preferi un program flexibil asteptam CV-ul tau la adresa de e-mail de la contact. 2019
 • La Multi Ani CMA ! In luna iulie 2019 Crystal Mind Academy implineste 13 ani. In acest timp 5500 de cursanti "au invatat mai bine", si-au deschis noi oportunitati si si-au implinit visele ! 2019
 • WiFi Gratuit ! La sediile noastre exista acces la Internet wireless gratuit pentru cursantii nostri. 2019
mai multe noutati

Intrebari frecvente - FAQ


Faq limbi straine 1. Cum pot sa fiu sigur ca aceste cursuri sunt intr-adevar ceea ce imi doresc sau ca imi vor folosi in cariera? Cu care curs sa incep?
 • Incearca testele online gratuite disponibile pe site-ul nostru. La finalul testului ti se va recomanda nivelul la care trebuie sa te inscrii. Daca nu doresti sa fii testat poti purta o discutie lamuritoare cu unul din profesorii nostri si sa stabiliti impreuna nivelul potrivit pentru tine.


2. Cum ma pot convinge de calitatea cursurilor organizate de Crystal Mind? Cum pot sa fiu sigur ca aceste cursuri sunt organizate la cel mai inalt nivel profesional de catre cei mai buni specialisti?
 • Profesorii scolii noastre au atat o foarte buna pregatire teoretica (stagii de pregatire in strainatate, certificari internationale, diplome universitare si de master) cat si o vasta experienta practica dobandita atat in Romania cat si peste hotare. Se perfectioneaza continuu pentru a fi cei mai buni si pentru a fi la curent cu cele mai noi metode de predare.
 • Vino si testeaza-ne !! Poti sa asisti, fara nici o obligatie din partea ta, la o sedinta a cursului dorit, la o grupa deja existenta. Inscrierea la curs are loc ulterior. Contacteaza-ne pentru a programa o sedinta gratuita.


3. De ce sa aleg Crystal Mind cand pe piata exista multe alte scoli?
 • Vezi intrebarea 2
 • Diplomele de la cursurile de Germana si Engleza sunt recunoscute de catre Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii (ANC/CNFPA).
 • Ne bazam pe experienta acumulata in peste 8 ani, timp in care cateva mii de cursantii s-au inscris la cursurile noastre.
 • Pentru ca noi iti garantam ca vei invata mai bine !


4. Cate persoane sunt intr-o grupa?
 • Pentru noi calitatea, si nu cantitatea, este importanta, motiv pentru care grupele sunt mici (intre 5 si 8 persoane) astfel incat fiecare cursant sa aiba posibilitatea reala de a comunica, de a pune intrebari, de a-si exersa cunostintele dobandite.


5. Primesc o diploma la sfarsitul cursului?
 • La jumatatea modulului de curs vei primi o fisa de evaluare (STUDENT PROGRESS REPORT/ZWISCHENZEUGNIS) in care ti se vor acorda calificative pentru: Speaking/M√ľndlicher Ausdruck , Reading comprehension/Leseverstehen, Listening comprehension/H√∂rvertehen, Grammar/Gramatik und Wortschatz si Writing/Schriftlicher Ausdruck. In acest fel vei sti exact care iti sunt atat punctele tari cat si cele slabe. La sfarsitul cursului vei sustine un test final si vei primi o diploma de absolvire in caz de promovare. Pentru cursurile Engleza si Germana diplomele sunt recunoscute.


6. Cum ma pot inscrie?

7. Ce modalitati de plata sunt? Pot plati in rate?
 • Poti plati pretul integral, inainte de inceperea cursului, sau poti plati in doua rate (50% din suma la inscriere si 50% in maxim 30 de zile de la data inceperii cursului). Plata se poate face cash la sediul nostru, cash la ghiseu la banca sau prin online banking folosind factura.

Contact Tel/Fax: 031 102 4664 / 0720 546 972
E-Mail: office@limbistraine.eu

All Rights reserved
Crystal Mind Academy, 2006-2016